منوی اصلی
    • صفحه اصلی
    • معرفی سازمان
    • معرفی شهرستان
    • مشارکتهای مردمی
    • بهزیستی در آینه رسانه ها
    • قوانین و مقررات
      • دستورالعمل ها و فرم ها
      • اسناد و قوانین
    • تماس با ما
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

ریاست شهرستان

گزارش سفر مدیرکل محترم بهزیستی خراسان جنوبی به شهرستان طبس

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 04 دی 1399
بازدید: 45

روز گذشته شهرستان طبس میزبان مدیرکل بهزیستی استان بود. به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان طبس مدیرکل بهزیستی استان روز چهازشنبه مورخ 1399/10/3 میهمان شهرستان طبس بود.

عرب نژاد در اولین برنامه خود به همراه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، بخشدار دستگردان، رحیمی معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن بهزیستی استان و عمادی نماینده انجمن خیرین مسکن ساز استان خراسان جنوبی و جمعی از مسئولین شهرستان جهت بررسی وضعیت مسکن مددجویی شهر عشق آباد از پروژه های احداث شده در قالب مسکن مددجویی در سنوات گذشته بازدید و دستورات لازم را در جهت رفع مشکل راه دسترسی و استحکام بنای آنها را صادر نمود.

وی در ادامه به دیدار حجت الاسلام والمسلمین تیجانی امام جمعه عشق آباد رفت. مدیرکل بهزیستی استان در این دیدار ضمن اشاره به نقش مهم روحانیون در حوزه شکل دهی به فرهنگ عمومی و همچنین با بیان خدمات غیرحضوری و سامانه محورسازمان بهزیستی همچون 1480، خط ملی اعتیاد، سامانه 123 ، همکاری همه جانبه جامعه روحانیت بخش در راستای اطلاع رسانی نحوه استفاده از این سامانه های را خواستار شد.

شرکت ترش و شیرین جلگه میزبان مدیرکل بهزیستی استان و همراهان در سومین برنامه سفر خود به عشق آباد بود. این شرکت فعال در زمینه تولید مواد غذایی ارگانیک با همت گروه همیار زنان خانوار شهر عشق آباد راه اندازی گردیده است.عرب نژاد در این بازدید ضمن ابراز خرسندی خود در خصوص راه اندازی این شرکت در راستای بازتوانی و خودکفایی زنان سرپرست خانوار عضو گروه قول مساعدت 50/000/000 ریالی به این شرکت را داد.

عرب نژاد در ادامه برنامه های سفر خود به شهرستان طبس در قالب گروه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی به همراه معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن بهزیستی استان، نماینده انجمن خیرین مسکن ساز استان، رئیس بهزیستی شهرستان و جمعی از کارشناسان شهرستان و بخش در حوزه بهزیستی به منطقه عشایری چاه مسافر رفت.

مدیرکل بهزیستی استان در بازدید از روستای هوک در 70 کیلومتری عشق آباد با حضور در منزل مددجوی تحت پوشش در جریان مشکلات وی در زمینه مسکن قرار گرفت و دستورات لازم جهت رفع مشکل وی را صادر نمود. دیدار با فرزند ترخیص شده از خانه فرزندان حافظ که در حال حاضر در این روستا ساکن است و بررسی مشکلات وی از دیگر برنامه های این بازدید بود

روستای چاه مسافر با فاصله 77 کیلومتری ازعشق آباد دومین مقصد گروه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی بود. عرب نژاد در روستای چاه مسافر ضمن بازدید از مسکن در حال احداث مددجویان دستور همکاری حداکثری در جهت حل مشکل پروانه ساختمانی و پرداخت بلاعوض های مربوطه برای مددجویان این روستا را صادر نمود.

مدیرکل بهزیستی استان و همراهان در ادامه سفر خود به شهرستان طبس عصر روز گذشته با حضور در محل احداث پروژه مسکن دومعلولی شهری طبس از روند اجرایی این پروژه بازدید و چالشهای مطرح شده توسط پیمانکار پروژه را مورد بررسی قرار داده و دستور رفع چالشهای موجود را با همکاری انجمن خیرین مسکن ساز استان صادر کرد.

دیدار با امام جمعه شهرستان طبس برنامه دیگر عرب نژاد در سفر به شهرستان طبس بود. وی در این دیدار ضمن تشکر از حمایتهای امام جمعه شهرستان از جامعه هدف بهزیستی به نقش محوری ائمه جمعه در جامعه اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر در زمینه فرهنگ سازی در جامعه در حوزه بهزیستی در سطح شهرستان شد. حجت الاسلام والمسلمین محمدی امام جمعه شهرستان طبس نیز از بهزیستی بعنوان نهادی تخصصی یاد کرده و تمرکز سازمان بهزیستی بر فرهنگ سازی و افزایش فعالیتهای آموزشی و پیشگیرانه را سیاستی بجا و قابل تحسین برشمرد.

دیدار با خانواده معزز شهید فولادی مقدم، تنها شهید سازمان بهزیستی در استان خراسان جنوبی دیگر برنامه مدیرکل بهزیستی استان به شهرستان طبس بود. شایان ذکر است این دیدار به مناسبت سی و نهمین سالگرد شهادت این شهید والامقام برگزارشد با حضور امام جمعه شهرستان طبس، معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن بهزیستی استان ونماینده انجمن خیرین مسکن ساز استان خراسان جنوبی،ریاست بهزیستی شهرستان طبس، فرماندهی بسیج ادارات شهرستان همراه بود.

شهید غلامرضا فولادی مقدم کارمند اداره بهزیستی شهرستان طبس، در یکم دی ماه سال 1360 در منطقه گیلان غرب به فیض شهادت نائل آمد.

دیدار با فرزندان خانه حافظ و نرگس و بررسی وضعیت تحصیلی و رفاهی آنان آخرین برنامه عرب نژاد در شهر طبس بود.

وی در ادامه به شهر دیهوک رفته و با مهندس شجاعی بخشدار دیهوک دیدار و گفتگو کرد. هم افزایی دستگاههای متولی در مداخله به موقع و تخصصی در آسیبهای اجتماعی، توسعه خدمات مراکز مشاوره در سطح بخش دیهوک و پیگیری روند احداث مسکن مددجویی و محرومین در منطقعه از مهمترین محورهای این دیدار بود.

مدیرکل بهزیستی استان در آخرین برنامه کاری خود در سفر یک روزه به شهرستان طبس به دیدار حجت الاسلام والمسلمین صادقی امام جمعه شهر دیهوک رفت. عرب نژاد در این دیدار با بیان اهمیت فعالیتهای پیشگیرانه در حوزه آسیبهای اجتماعی، آمادگی سازمان بهزیستی در جهت ارائه هرگونه خدمات در این حوزه در سطح بخش دیهوک را اعلام کرد.

نکات مهم در مورد استفاده صحیح ماسک برای کودکان

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 83
  1. کودکان زیر دو سال نباید از ماسک استفاده کنند.
  2. به دلیل این­که کودکان مهارت لازم برای یادگیری از نحوه استفاده صحیح از ماسک را ندارند، نظارت مناسب و مداوم لازم است.
  3. برای کودکان از ماسک هایی که متناسب و اندازه صورت کودک هست، استفاده کنیم.
  4. برای تشویق کودکان از ماسک های رنگی و جذاب استفاده کنیم.
  5. کودکانی که دارای اختلالات شناختی یا تنفسی شدید هستند و در تحمل ماسک مشکل دارند، حتما برای استفاده کردن و یا استفاده نکردن از ماسک با پزشک مشورت کنیم.
  6. برای کودکان مان، آموزش بهداشت فردی نظیر شستن مرتب و مکرر دست­ها و فاصله گذاری فیزیکی (حفظ فاصله فیزیکی حداقل یک متر) را در اولویت قرار دهیم.
  7. برای کودکان دارای نقص ایمنی یا مبتلا به فیبروز کیستیک یا برخی بیماری­های دیگر مثل سرطان معمولاً استفاده از ماسک توصیه می شود، اما باید با مشورت پزشک باشد.
  8. استفاده از ماسک در کودکانی که دچار اختلالات تکاملی، ناتوانی­ها یا سایر شرایط خاص هستند که با استفاده از ماسک تداخل ایجاد می شود، باید توسط پزشک کودکان مورد بررسی قرار گیرد.
  9. به منظور درک بهتر کودک از پوشیدن ماسک و نگهداری ماسک، الگوی مناسبی برای کودکان باشیم.
  10. به کودکان خود آموزش دهیم ماسک را با استفاده از بندهای آن از صورت خارج کنند و هرگز به بخش جلویی ماسک دست نزنند.
  11. به کودکان خود آموزش دهیم در صورت خیس شدن و آلوده شدن ماسک، حتما ماسک را تعویض کنند.
  12. به کودکان خود آموزش دهیم که ماسک آلوده را حتما در سطل های زباله دردار بیاندازند.
  13. به کودکان خود آموزش دهیم که ماسک خود را با هیچ شخص دیگری تعویض نکنند. 
  14. برای کودکانی که مهارت های لازم استفاده از ماسک را ندارند (مانند کودکانی که دچار اختلالات تکاملی یا ناتوانی هستند) برای پوشاندن صورت می توان از محافظ صورت (شیلد) استفاده کنیم.
  15. برای کودکان کم شنوا یا سایر معلولیت ها یا شرایطی که نمی­توانند از ماسک های پارچه ای یا طبی استفاده کنند می توان از محافظ صورت (شیلد) استفاده کنیم.
  16. محافظ صوت (شیلد) چند بار مصرف باید پس از هر بار استفاده به درستی با آب و صابون و مواد شوینده تمیز شود و یا با الکل 70 تا 90 درصد، ضد عفونی شود.

دقت داشته باشیم که محافظ صورت (شیلد) مانند ماسک، محافظت ایجاد نمی کند بنابراین در تهیه آن توجه کنیم که تمام صورت را بپوشاند (به طوری که تا چانه را هم بپوشاند) و همچنین در برابر استفاده از مواد ضد عفونی کننده آسیب نبیند و مختصات نوری آن تغییر نکند 

 

منبع : https://behdasht.gov.ir/

پیام های آموزشی برای پیشگیری از ابتلا به کووید 19 مربوط به خودمراقبتی ویژه سالمندان و خانواده ایشان

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 86
  1. افراد سالمند به دلیل آن که اغلب بیماری­های همراه و نقص ایمنی دارند، ریسک عوارض و خطر مرگ و میر در آنها بالاتر و شدیدتر است. بنابراین خودمراقبتی در این گروه سنی از اهمیت بالایی برخوردار است.
  2. در صورتی که علایم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد و یا تنگی نفس داریم حتی المقدور از دید و بازدید با افراد مسن خودداری کنیم.
  3. در صورتی که علایم تنفسی داریم و سالمند در منزل داریم: از او بیشتر از 2 متر فاصله بگیریم، از ماسک استفاده کنیم و حتی الامکان اتاق او را جدا کنیم.
  4. فرد سالمند از ظروف غذا و حوله شخصی خود استفاده کند.
  5. از برگزاری دورهمی ها تا عادی شدن شرایط، خودداری کنیم.
  6. از دست دادن و رو بوسی کردن و در آغوش گرفتن افراد مسن پرهیز کنیم.
  7. دست ها را هنگام ورود به منزل قبل از هر کاری بشوئیم. این کار را قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج با آب و صابون مایع به مدت 20 ثانیه انجام دهیم.
  8. دقت کنیم اشیا و  سطوح ضد عفونی شوند.
  9. در هنگام سرفه و عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانیم و دستمال استفاده شده را بلافاصله در سطل زباله در دار بیاندازیم. در صورتی­که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنیم.
  10. در صورت استفاده از توالت فرنگی، قبل از کشیدن سیفون، در آن را بگذاریم تا میکروب ها در هوا پخش نشوند.
  11. افراد سالمند از حضور در مکان­های شلوغ و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی پرهیز کنند.
  12. از کشیدن سیگار و قلیان اجتناب شود.
  13. از مهر، سجاده، چادر نماز، تسبیح و... خود برای نماز استفاده کنیم.
  14. از رفتن به مسجد، تکایا و مراسم مذهبی تا عادی شدن شرایط اجتناب شود.
  15. هر روز در و پنجره اتاق­ها را یک ساعت، 5 تا 10 دقیقه باز نگهداریم تا تهویه نسبی انجام شود.
  16. از غذاها و نذری های خارج از منزل استفاده نکنیم و پخش نذری خود را تا عادی شدن شرایط، به تعویق بیندازیم.

 

منبع : https://behdasht.gov.ir/

نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت سالمندان در دوران شیوع بیماری کرونا ویروس 19 -COVID

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 82

 

منبع : https://behdasht.gov.ir/

فراخوان مجازی جشنواره فرهنگی ، ادبی ، هنری استانی مشق باران ویژه افراد دارای معلولیت آذرماه 1399

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 86

معاونت امور توانبخشی با همکاری معاونت پشتیبانی ومنابع انسانی بهزیستی خراسان جنوبی بر آن است که در ایام مقارن با 13 آذر ماه، مصادف با روز جهانی معلولان  در راستای متوقف نشدن آموزش و توانبخشی و رویدادهای هنری به دلیل شیوع بیماری کرونا و گسترش مسائل فرهنگی ، اجتماعی و هنری در بستر فضای مجازی و همچنین تقویت روحیه نشاط و سلامتی در افراد دارای معلولیت و  خانواده های آنان، نسبت به برگزاری جشنواره مجازی فرهنگی ، ادبی ، هنری که فرصتی مغتنم برای بازخوانی عواطف و احساسات، تامل عقلی و غنای تجربه و دریافت زیبایی شناختی با پرورش قوای تخیل و غنی سازی تصویر های ذهنی و پر کردن فاصله میان قدرت خواندن و قدرت درک کردن  ، بیان احساسات و خواسته هایی که به هر دلیل امکان بیان کردن آن ها را ندارند با تخیل در قالب قصه / شعر / ... ، انتقال مفاهیم  به دنیای مخاطبان و از همه مهمتر رسیدن به هدف اصلی توانمند سازی معلولان که  استفاده از  هنر است و سبب افزایش  اعتماد به نفس ، عزت نفس و حضور اجتماعی فعال در جامعه می شود،  اقدام نماید . 

اهداف جشنواره :

افزایش شور و نشاط اجتماعی،تقویت روحیه اتحاد و همدلی،انعکاس توانمندیهای معلولان

کاستن از دلتنگی  افراد دارای معلولیت با بیان و به روی صفحه آوردن احساسات  عمیق و درونی( بیان احساسات و خواسته هایی که به هر دلیل امکان بیان کردن آن ها را ندارند)

افزایش تخیل و تمرکز

حل  مشکلات یادگیری ، اختلال رفتاری ، کاهش افسردگی ، رشد اخلاقی

گسترش گنجینه لغات و انتقال ارزش ها

شعار جشنواره :

انسانها در اندیشیدن برابرند

محورهای و اولویتها ی جشنواره :

موضوع آزاد

تجربه های نو

زندگی در دوران قرنطینه و کرونا

بهره مندی از  آیین ها، مراسم، و سنت های بومی محلی خراسان جنوبی

طنز پردازی

بخش های جشنواره :

شعر/دلنوشته/داستان/داستانک/خاطره/قطعه ادبی/گویندگی(شعرخوانی،متن خوانی،قصه گویی و..)

شرایط عمومی شرکت در جشنواره :

سالمندان –  بیماران روانی مزمن – جسمی حرکتی –  ضایعه نخاعی- ناشنوایان و کم شنوایان -  نابینایان و کم بینایان تحت حمایت بهزیستی- مراکز شبانه روزی و روزانه توانبخشی،  مجاز به شرکت در کلیه بخش ها و صرفا مجاز  به ارسال یک اثر از هر بخش خواهند بود .

از آنجائیکه آثار ارسال شده، پس از داوری در شبکه های مجازی منتشر و مورد داوری مردمی قرار خواهد گرفت  رعایت قوانین عمومی، عرفی و شرعی نظام جمهوری اسلامی ایران در هنگام ایده و طرح ...الزامی است .

ارسال اثر به این جشنواره به منزله موافقت فرستنده در انتشار آن توسط دبیرخانه جشنواره است و این دبیرخانه مجاز به رد ، پذیرش، و یا انتشارآن در رسانه های جمعی است 

آثار در دو رده سنی کودکان ونوجوانان(تا 14 سال) وبزرگسالان (بالای14 سال) داوری خواهد شد.

شیوه ارسال آثار :

ارسال آثار  ادبی با  کیفیت مناسب بصورت فایل به واتساپ به شماره 09155072219 

توضیح: آثار ادبی به صورت کاغذی و الکترونیکی دریافت می شود. بهتر است آثار تایپ شده باشند. ولی چنانچه قرار بود اثری بصورت کاغذی تهیه گردد، می بایست با خط خوانا نوشته شده وتصویر واضحی از آن تهیه و ارسال گردد.

آثار گویندگی بین 1تا3 دقیقه با گوشیتون ضبط و به شماره 09150902638واتساپ با ذکر مشخصات ارسال گردد.

آثار برتر ادبی در صورت امکان در کتابی چاپ خواهد

تکمیل فرم پیوست (1)و ارسال آن به همراه اثر برای شرکت کنندگان هر بخش الزامی است

تقویم  برگزاری  جشنواره :

شروع ارسال آثار :  13آذر ماه مصادف با روز جهانی افراد دارای معلولیت

اتمام  مهلت دریافت آثار توسط دبیرخانه : 30 آذر ماه

اعلام آثار برگزیده : 10 دی ماه 

آدرس دبیرخانه جشنواره : بیرجند– معاونت امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی- شماره تلفن :  6 –  0563240007-  داخلی 115 

آدرس ارسال آثار: 

آثار گویندگی به واتساپ 09150902638 -  آثار ادبی به واتساپ 09155072219

نام و نام خانوادگی

تاریخ تولد

مقیم در منزل / مرکز

عنوان مرکز

بخش انتخابی :

عنوان / موضوع

نوع معلولیت

شماره ثابت منزل / مرکز و همراه

شعر/دلنوشته/داستان/داستانک/خاطره/قطعه ادبی/گویندگی
توضیح:

موضوعات در کلیه بخش ها آزاد است 

برخی موضوعات پیشنهادی در بخش کودک ونوجوان: 

در انتظار باران/برف و بازی/ آدم برفی/کوله های غمگین /دستهای مادرم /ویروسهای مزاحم 

 

لینک خبر: http://www.behzisti.ir/news/26876/

  1. پیام ریاست بهزیستی شهرستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی معلولین
  2. پیام مدیر کل محترم بهزیستی استان خراسان جنوبی به مناسبت شروع به کار مراکز +زندگی در سطح استان
  3. پویش پازل همدلی برای تهیه کوله پشتی و لوازم التحریر دانش آموزان زیر پوشش بهزیستی اجرا میشود
  4. برگزاری جلسه شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی شهرستان طبس

صفحه1 از35

  • شروع
  • قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • بعدی
  • پایان

گزیده خدمات

گزارش سفر مدیرکل محترم بهزیستی خراسان جنوبی به شهرستان طبس

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 04 دی 1399
بازدید: 45

روز گذشته شهرستان طبس میزبان مدیرکل بهزیستی استان بود. به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان طبس مدیرکل بهزیستی استان روز چهازشنبه مورخ 1399/10/3 میهمان شهرستان طبس بود.

عرب نژاد در اولین برنامه خود به همراه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، بخشدار دستگردان، رحیمی معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن بهزیستی استان و عمادی نماینده انجمن خیرین مسکن ساز استان خراسان جنوبی و جمعی از مسئولین شهرستان جهت بررسی وضعیت مسکن مددجویی شهر عشق آباد از پروژه های احداث شده در قالب مسکن مددجویی در سنوات گذشته بازدید و دستورات لازم را در جهت رفع مشکل راه دسترسی و استحکام بنای آنها را صادر نمود.

وی در ادامه به دیدار حجت الاسلام والمسلمین تیجانی امام جمعه عشق آباد رفت. مدیرکل بهزیستی استان در این دیدار ضمن اشاره به نقش مهم روحانیون در حوزه شکل دهی به فرهنگ عمومی و همچنین با بیان خدمات غیرحضوری و سامانه محورسازمان بهزیستی همچون 1480، خط ملی اعتیاد، سامانه 123 ، همکاری همه جانبه جامعه روحانیت بخش در راستای اطلاع رسانی نحوه استفاده از این سامانه های را خواستار شد.

شرکت ترش و شیرین جلگه میزبان مدیرکل بهزیستی استان و همراهان در سومین برنامه سفر خود به عشق آباد بود. این شرکت فعال در زمینه تولید مواد غذایی ارگانیک با همت گروه همیار زنان خانوار شهر عشق آباد راه اندازی گردیده است.عرب نژاد در این بازدید ضمن ابراز خرسندی خود در خصوص راه اندازی این شرکت در راستای بازتوانی و خودکفایی زنان سرپرست خانوار عضو گروه قول مساعدت 50/000/000 ریالی به این شرکت را داد.

عرب نژاد در ادامه برنامه های سفر خود به شهرستان طبس در قالب گروه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی به همراه معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن بهزیستی استان، نماینده انجمن خیرین مسکن ساز استان، رئیس بهزیستی شهرستان و جمعی از کارشناسان شهرستان و بخش در حوزه بهزیستی به منطقه عشایری چاه مسافر رفت.

مدیرکل بهزیستی استان در بازدید از روستای هوک در 70 کیلومتری عشق آباد با حضور در منزل مددجوی تحت پوشش در جریان مشکلات وی در زمینه مسکن قرار گرفت و دستورات لازم جهت رفع مشکل وی را صادر نمود. دیدار با فرزند ترخیص شده از خانه فرزندان حافظ که در حال حاضر در این روستا ساکن است و بررسی مشکلات وی از دیگر برنامه های این بازدید بود

روستای چاه مسافر با فاصله 77 کیلومتری ازعشق آباد دومین مقصد گروه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی بود. عرب نژاد در روستای چاه مسافر ضمن بازدید از مسکن در حال احداث مددجویان دستور همکاری حداکثری در جهت حل مشکل پروانه ساختمانی و پرداخت بلاعوض های مربوطه برای مددجویان این روستا را صادر نمود.

مدیرکل بهزیستی استان و همراهان در ادامه سفر خود به شهرستان طبس عصر روز گذشته با حضور در محل احداث پروژه مسکن دومعلولی شهری طبس از روند اجرایی این پروژه بازدید و چالشهای مطرح شده توسط پیمانکار پروژه را مورد بررسی قرار داده و دستور رفع چالشهای موجود را با همکاری انجمن خیرین مسکن ساز استان صادر کرد.

دیدار با امام جمعه شهرستان طبس برنامه دیگر عرب نژاد در سفر به شهرستان طبس بود. وی در این دیدار ضمن تشکر از حمایتهای امام جمعه شهرستان از جامعه هدف بهزیستی به نقش محوری ائمه جمعه در جامعه اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر در زمینه فرهنگ سازی در جامعه در حوزه بهزیستی در سطح شهرستان شد. حجت الاسلام والمسلمین محمدی امام جمعه شهرستان طبس نیز از بهزیستی بعنوان نهادی تخصصی یاد کرده و تمرکز سازمان بهزیستی بر فرهنگ سازی و افزایش فعالیتهای آموزشی و پیشگیرانه را سیاستی بجا و قابل تحسین برشمرد.

دیدار با خانواده معزز شهید فولادی مقدم، تنها شهید سازمان بهزیستی در استان خراسان جنوبی دیگر برنامه مدیرکل بهزیستی استان به شهرستان طبس بود. شایان ذکر است این دیدار به مناسبت سی و نهمین سالگرد شهادت این شهید والامقام برگزارشد با حضور امام جمعه شهرستان طبس، معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن بهزیستی استان ونماینده انجمن خیرین مسکن ساز استان خراسان جنوبی،ریاست بهزیستی شهرستان طبس، فرماندهی بسیج ادارات شهرستان همراه بود.

شهید غلامرضا فولادی مقدم کارمند اداره بهزیستی شهرستان طبس، در یکم دی ماه سال 1360 در منطقه گیلان غرب به فیض شهادت نائل آمد.

دیدار با فرزندان خانه حافظ و نرگس و بررسی وضعیت تحصیلی و رفاهی آنان آخرین برنامه عرب نژاد در شهر طبس بود.

وی در ادامه به شهر دیهوک رفته و با مهندس شجاعی بخشدار دیهوک دیدار و گفتگو کرد. هم افزایی دستگاههای متولی در مداخله به موقع و تخصصی در آسیبهای اجتماعی، توسعه خدمات مراکز مشاوره در سطح بخش دیهوک و پیگیری روند احداث مسکن مددجویی و محرومین در منطقعه از مهمترین محورهای این دیدار بود.

مدیرکل بهزیستی استان در آخرین برنامه کاری خود در سفر یک روزه به شهرستان طبس به دیدار حجت الاسلام والمسلمین صادقی امام جمعه شهر دیهوک رفت. عرب نژاد در این دیدار با بیان اهمیت فعالیتهای پیشگیرانه در حوزه آسیبهای اجتماعی، آمادگی سازمان بهزیستی در جهت ارائه هرگونه خدمات در این حوزه در سطح بخش دیهوک را اعلام کرد.

نکات مهم در مورد استفاده صحیح ماسک برای کودکان

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 83
  1. کودکان زیر دو سال نباید از ماسک استفاده کنند.
  2. به دلیل این­که کودکان مهارت لازم برای یادگیری از نحوه استفاده صحیح از ماسک را ندارند، نظارت مناسب و مداوم لازم است.
  3. برای کودکان از ماسک هایی که متناسب و اندازه صورت کودک هست، استفاده کنیم.
  4. برای تشویق کودکان از ماسک های رنگی و جذاب استفاده کنیم.
  5. کودکانی که دارای اختلالات شناختی یا تنفسی شدید هستند و در تحمل ماسک مشکل دارند، حتما برای استفاده کردن و یا استفاده نکردن از ماسک با پزشک مشورت کنیم.
  6. برای کودکان مان، آموزش بهداشت فردی نظیر شستن مرتب و مکرر دست­ها و فاصله گذاری فیزیکی (حفظ فاصله فیزیکی حداقل یک متر) را در اولویت قرار دهیم.
  7. برای کودکان دارای نقص ایمنی یا مبتلا به فیبروز کیستیک یا برخی بیماری­های دیگر مثل سرطان معمولاً استفاده از ماسک توصیه می شود، اما باید با مشورت پزشک باشد.
  8. استفاده از ماسک در کودکانی که دچار اختلالات تکاملی، ناتوانی­ها یا سایر شرایط خاص هستند که با استفاده از ماسک تداخل ایجاد می شود، باید توسط پزشک کودکان مورد بررسی قرار گیرد.
  9. به منظور درک بهتر کودک از پوشیدن ماسک و نگهداری ماسک، الگوی مناسبی برای کودکان باشیم.
  10. به کودکان خود آموزش دهیم ماسک را با استفاده از بندهای آن از صورت خارج کنند و هرگز به بخش جلویی ماسک دست نزنند.
  11. به کودکان خود آموزش دهیم در صورت خیس شدن و آلوده شدن ماسک، حتما ماسک را تعویض کنند.
  12. به کودکان خود آموزش دهیم که ماسک آلوده را حتما در سطل های زباله دردار بیاندازند.
  13. به کودکان خود آموزش دهیم که ماسک خود را با هیچ شخص دیگری تعویض نکنند. 
  14. برای کودکانی که مهارت های لازم استفاده از ماسک را ندارند (مانند کودکانی که دچار اختلالات تکاملی یا ناتوانی هستند) برای پوشاندن صورت می توان از محافظ صورت (شیلد) استفاده کنیم.
  15. برای کودکان کم شنوا یا سایر معلولیت ها یا شرایطی که نمی­توانند از ماسک های پارچه ای یا طبی استفاده کنند می توان از محافظ صورت (شیلد) استفاده کنیم.
  16. محافظ صوت (شیلد) چند بار مصرف باید پس از هر بار استفاده به درستی با آب و صابون و مواد شوینده تمیز شود و یا با الکل 70 تا 90 درصد، ضد عفونی شود.

دقت داشته باشیم که محافظ صورت (شیلد) مانند ماسک، محافظت ایجاد نمی کند بنابراین در تهیه آن توجه کنیم که تمام صورت را بپوشاند (به طوری که تا چانه را هم بپوشاند) و همچنین در برابر استفاده از مواد ضد عفونی کننده آسیب نبیند و مختصات نوری آن تغییر نکند 

 

منبع : https://behdasht.gov.ir/

پیام های آموزشی برای پیشگیری از ابتلا به کووید 19 مربوط به خودمراقبتی ویژه سالمندان و خانواده ایشان

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 86
  1. افراد سالمند به دلیل آن که اغلب بیماری­های همراه و نقص ایمنی دارند، ریسک عوارض و خطر مرگ و میر در آنها بالاتر و شدیدتر است. بنابراین خودمراقبتی در این گروه سنی از اهمیت بالایی برخوردار است.
  2. در صورتی که علایم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد و یا تنگی نفس داریم حتی المقدور از دید و بازدید با افراد مسن خودداری کنیم.
  3. در صورتی که علایم تنفسی داریم و سالمند در منزل داریم: از او بیشتر از 2 متر فاصله بگیریم، از ماسک استفاده کنیم و حتی الامکان اتاق او را جدا کنیم.
  4. فرد سالمند از ظروف غذا و حوله شخصی خود استفاده کند.
  5. از برگزاری دورهمی ها تا عادی شدن شرایط، خودداری کنیم.
  6. از دست دادن و رو بوسی کردن و در آغوش گرفتن افراد مسن پرهیز کنیم.
  7. دست ها را هنگام ورود به منزل قبل از هر کاری بشوئیم. این کار را قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج با آب و صابون مایع به مدت 20 ثانیه انجام دهیم.
  8. دقت کنیم اشیا و  سطوح ضد عفونی شوند.
  9. در هنگام سرفه و عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانیم و دستمال استفاده شده را بلافاصله در سطل زباله در دار بیاندازیم. در صورتی­که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنیم.
  10. در صورت استفاده از توالت فرنگی، قبل از کشیدن سیفون، در آن را بگذاریم تا میکروب ها در هوا پخش نشوند.
  11. افراد سالمند از حضور در مکان­های شلوغ و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی پرهیز کنند.
  12. از کشیدن سیگار و قلیان اجتناب شود.
  13. از مهر، سجاده، چادر نماز، تسبیح و... خود برای نماز استفاده کنیم.
  14. از رفتن به مسجد، تکایا و مراسم مذهبی تا عادی شدن شرایط اجتناب شود.
  15. هر روز در و پنجره اتاق­ها را یک ساعت، 5 تا 10 دقیقه باز نگهداریم تا تهویه نسبی انجام شود.
  16. از غذاها و نذری های خارج از منزل استفاده نکنیم و پخش نذری خود را تا عادی شدن شرایط، به تعویق بیندازیم.

 

منبع : https://behdasht.gov.ir/

نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت سالمندان در دوران شیوع بیماری کرونا ویروس 19 -COVID

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 82

 

منبع : https://behdasht.gov.ir/

فراخوان مجازی جشنواره فرهنگی ، ادبی ، هنری استانی مشق باران ویژه افراد دارای معلولیت آذرماه 1399

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط روابط عمومی
دسته: اخبار
منتشر شده در 16 آذر 1399
بازدید: 86

معاونت امور توانبخشی با همکاری معاونت پشتیبانی ومنابع انسانی بهزیستی خراسان جنوبی بر آن است که در ایام مقارن با 13 آذر ماه، مصادف با روز جهانی معلولان  در راستای متوقف نشدن آموزش و توانبخشی و رویدادهای هنری به دلیل شیوع بیماری کرونا و گسترش مسائل فرهنگی ، اجتماعی و هنری در بستر فضای مجازی و همچنین تقویت روحیه نشاط و سلامتی در افراد دارای معلولیت و  خانواده های آنان، نسبت به برگزاری جشنواره مجازی فرهنگی ، ادبی ، هنری که فرصتی مغتنم برای بازخوانی عواطف و احساسات، تامل عقلی و غنای تجربه و دریافت زیبایی شناختی با پرورش قوای تخیل و غنی سازی تصویر های ذهنی و پر کردن فاصله میان قدرت خواندن و قدرت درک کردن  ، بیان احساسات و خواسته هایی که به هر دلیل امکان بیان کردن آن ها را ندارند با تخیل در قالب قصه / شعر / ... ، انتقال مفاهیم  به دنیای مخاطبان و از همه مهمتر رسیدن به هدف اصلی توانمند سازی معلولان که  استفاده از  هنر است و سبب افزایش  اعتماد به نفس ، عزت نفس و حضور اجتماعی فعال در جامعه می شود،  اقدام نماید . 

اهداف جشنواره :

افزایش شور و نشاط اجتماعی،تقویت روحیه اتحاد و همدلی،انعکاس توانمندیهای معلولان

کاستن از دلتنگی  افراد دارای معلولیت با بیان و به روی صفحه آوردن احساسات  عمیق و درونی( بیان احساسات و خواسته هایی که به هر دلیل امکان بیان کردن آن ها را ندارند)

افزایش تخیل و تمرکز

حل  مشکلات یادگیری ، اختلال رفتاری ، کاهش افسردگی ، رشد اخلاقی

گسترش گنجینه لغات و انتقال ارزش ها

شعار جشنواره :

انسانها در اندیشیدن برابرند

محورهای و اولویتها ی جشنواره :

موضوع آزاد

تجربه های نو

زندگی در دوران قرنطینه و کرونا

بهره مندی از  آیین ها، مراسم، و سنت های بومی محلی خراسان جنوبی

طنز پردازی

بخش های جشنواره :

شعر/دلنوشته/داستان/داستانک/خاطره/قطعه ادبی/گویندگی(شعرخوانی،متن خوانی،قصه گویی و..)

شرایط عمومی شرکت در جشنواره :

سالمندان –  بیماران روانی مزمن – جسمی حرکتی –  ضایعه نخاعی- ناشنوایان و کم شنوایان -  نابینایان و کم بینایان تحت حمایت بهزیستی- مراکز شبانه روزی و روزانه توانبخشی،  مجاز به شرکت در کلیه بخش ها و صرفا مجاز  به ارسال یک اثر از هر بخش خواهند بود .

از آنجائیکه آثار ارسال شده، پس از داوری در شبکه های مجازی منتشر و مورد داوری مردمی قرار خواهد گرفت  رعایت قوانین عمومی، عرفی و شرعی نظام جمهوری اسلامی ایران در هنگام ایده و طرح ...الزامی است .

ارسال اثر به این جشنواره به منزله موافقت فرستنده در انتشار آن توسط دبیرخانه جشنواره است و این دبیرخانه مجاز به رد ، پذیرش، و یا انتشارآن در رسانه های جمعی است 

آثار در دو رده سنی کودکان ونوجوانان(تا 14 سال) وبزرگسالان (بالای14 سال) داوری خواهد شد.

شیوه ارسال آثار :

ارسال آثار  ادبی با  کیفیت مناسب بصورت فایل به واتساپ به شماره 09155072219 

توضیح: آثار ادبی به صورت کاغذی و الکترونیکی دریافت می شود. بهتر است آثار تایپ شده باشند. ولی چنانچه قرار بود اثری بصورت کاغذی تهیه گردد، می بایست با خط خوانا نوشته شده وتصویر واضحی از آن تهیه و ارسال گردد.

آثار گویندگی بین 1تا3 دقیقه با گوشیتون ضبط و به شماره 09150902638واتساپ با ذکر مشخصات ارسال گردد.

آثار برتر ادبی در صورت امکان در کتابی چاپ خواهد

تکمیل فرم پیوست (1)و ارسال آن به همراه اثر برای شرکت کنندگان هر بخش الزامی است

تقویم  برگزاری  جشنواره :

شروع ارسال آثار :  13آذر ماه مصادف با روز جهانی افراد دارای معلولیت

اتمام  مهلت دریافت آثار توسط دبیرخانه : 30 آذر ماه

اعلام آثار برگزیده : 10 دی ماه 

آدرس دبیرخانه جشنواره : بیرجند– معاونت امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی- شماره تلفن :  6 –  0563240007-  داخلی 115 

آدرس ارسال آثار: 

آثار گویندگی به واتساپ 09150902638 -  آثار ادبی به واتساپ 09155072219

نام و نام خانوادگی

تاریخ تولد

مقیم در منزل / مرکز

عنوان مرکز

بخش انتخابی :

عنوان / موضوع

نوع معلولیت

شماره ثابت منزل / مرکز و همراه

شعر/دلنوشته/داستان/داستانک/خاطره/قطعه ادبی/گویندگی
توضیح:

موضوعات در کلیه بخش ها آزاد است 

برخی موضوعات پیشنهادی در بخش کودک ونوجوان: 

در انتظار باران/برف و بازی/ آدم برفی/کوله های غمگین /دستهای مادرم /ویروسهای مزاحم 

 

لینک خبر: http://www.behzisti.ir/news/26876/

  1. پیام ریاست بهزیستی شهرستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی معلولین
  2. پیام مدیر کل محترم بهزیستی استان خراسان جنوبی به مناسبت شروع به کار مراکز +زندگی در سطح استان
  3. پویش پازل همدلی برای تهیه کوله پشتی و لوازم التحریر دانش آموزان زیر پوشش بهزیستی اجرا میشود
  4. برگزاری جلسه شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی شهرستان طبس

صفحه1 از35

  • شروع
  • قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • بعدی
  • پایان

ریاست شهرستان

گزیده خدمات

مشاوره اینترنتی

برای مشاوره اینترنتی اینجا را کلیک کنید .

gigili

آمار بازدیدکنندگان

امروز55
دیروز69
این هفته719
این ماه1743
جمع کل135934

1
آنلاین

نظرسنجی

    چطور با سایت ما آشنا شده اید ؟

پیوند ها

مشاوره اینترنتی

برای مشاوره اینترنتی اینجا را کلیک کنید .

gigili

آمار بازدیدکنندگان

امروز55
دیروز69
این هفته719
این ماه1743
جمع کل135934

1
آنلاین

نظرسنجی

    چطور با سایت ما آشنا شده اید ؟

پیوند ها

تمامی حقوق مادی و معنوی نزد وبسایت اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی محفوظ می باشد.

طراحی سایت و اجرا : ایراکد